Het Meditatie Huis

puur zijn wie je bent

Dat kan onder andere door meditatie. Veel mensen denken dat er totale stilte nodig is om echt goed te kunnen mediteren. Bij het Meditatie Huis van Pursang Perceptie Atelier ontdek je dat je om te kunnen mediteren geen absolute stilte nodig hebt, maar absolute focus…

Mediteren voor beginners

Mediteren, we horen er steeds vaker over. En wat is het dan en wat doet het eigenlijk?

Meer informatie

Follow the Moon visualisaties

Door de eeuwen heen is de volle maan geassocieerd met bepaalde energieën.

Meer informatie

City Silence

Dingen die je bezig houden, geluiden, overal schermen die communicatie nog sneller laten gaan, het houd gewoon niet op.

Meer informatie

MONKEY MIND

Veel mensen denken nog dat er totale stilte nodig is om goed, echt goed te kunnen mediteren en ook totale stilte in het hoofd. Heel jammer als zij ontdekken dat het niet lukt en vinden dan snel dat ze tekort schieten. Bij Pursang Perceptie Atelier ontdek je dat je om te mediteren geen absolute stilte nodig hebt, maar absolute focus.

Mediteren voor beginners

Mediteren, we horen er steeds vaker over. En wat is het dan en wat doet het eigenlijk? Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat meditatie veel effect heeft op hoofd, lijf en leden. Je spieren ontspannen, je gedachten komen tot rust, je linker- en rechterhersenhelft komen meer in balans. Bestaande stress vermindert waardoor je minder vatbaar wordt voor stress-gerelateerde aandoeningen.

Er zijn veel verschillende meditatietechnieken en die van Pursang Perceptie Atelier is geleide visualisatie. Onze ervaring is dat geleide visualisaties het makkelijker maken voor beginners om focus aan te brengen en te behouden. Hierdoor kun je sneller de beloofde rust ervaren. Als dit concept je aanspreekt, meld je dan aan voor deze cursus. In 4 sessies krijg je al een goed idee hoe mediteren voor jou voelt.

Investering € 80,-Meld je aan

Image

Follow the Moon visualisaties

Door de eeuwen heen is de volle maan geassocieerd met bepaalde energieën. Al naar gelang de tijd van het jaar en de orde van de natuur zijn thema’s als diepgang, kiemkracht, bescherming en dergelijke aan de volle manen gekoppeld. Rond elke volle maan is er een Follow the Moon Visualisatie, die helemaal is toegespitst op het desbetreffende thema.

Na de visualisatie is er ruimte om je ervaringen te delen. Juist de diversiteit van de ervaringen, geeft het krachtige effect van de maan weer.
Je kunt je aanmelden voor een losse visualisatie, maar het meeste effect bereik je door in de maancyclus mee te draaien. Dit kan door een 12, 6 of 3 maanstrippenkaart aan te schaffen.

€ 20,- (1x)€ 50,- (3x)€ 100,- (6x)€ 200,- (12x)

Meld je aan

Image

City Silence

Drukdrukdrukdrukdruk. In je hoofd , om je heen, dingen die moeten, dingen die je bezig houden, geluiden, overal schermen die communicatie nog sneller laten gaan, het houd gewoon niet op. We willen allemaal wel eens ontsnappen, maar tja we hebben nu eenmaal niet allemaal een hoge bergtop binnen handbereik om stil te zitten en te mediteren.

Joh, laten we je eens wat vertellen, dat hoeft ook echt niet. Je kunt ook te midden van de röring in de stad  innerlijke rust vinden. In 4 sessies leer je hoe je toch vanuit die rust in jezelf je ruimte kunt innemen en behouden. Of je nu in de drukke trein zit, in de file staat of bij de kassa van de supermarkt, innerlijke rust is dan ALTIJD voor handen.

Investering € 80,-Meld je aan

Image

Pursang

puur zijn wie je bent

Perceptie

werken aan jezelf

Atelier

Waar het gebeurt