Onze Opendeurendagen

April is voorbij, en de opendeurendagen van Het Meditatie Huis zitten er weer op. Ja, we hebben vier opendeurendagen gehouden en iedere keer weer opnieuw lieve, interessante en waardevolle mensen ontmoet. We hebben geflyerd in Weesp, dwz flyers opgehangen waar we mochten. En dat was best op veel plaatsen. Raar om door Weesp te lopen en je eigen flyers in de winkelramen of op de winkeldeuren te zien hangen. Iedere week een andere kennismakingsworkshop om een beetje van ons aanbod te laten zien.
De eerste opendeurendag was op 7 april, een hele warme zondag, waarbij we niets hadden verwacht maar toch mensen mochten verwelkomen en laten genieten van een mooie meditatie. De kennismakingsworkshop was ‘Leren Mediteren’, waarvan de echte 4-delige cursus op 7 mei van start gaat. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Op de tweede opendeurendag hadden we als workshop ‘City Silence’, een voorproefje van de 4-delige cursus waarin we je leren hoe je kunt mediteren middenin de drukte en lawaai van de omgeving. Hoe kun je toch je rust pakken terwijl je buurman net op dat moment met zijn trompet aan het oefenen is? Ook nu mochten we, ondanks de flinke hitte, weer mensen welkom heten in ons atelier.
De derde workshop ‘Follow the Moon’ vond plaats op eerste Paasdag. Dit was een voorproefje van onze maandelijkse volle maan meditaties. Iedere volle maan gaat gepaard met een thema, en deze maand was het, heel toepasselijk voor Pasen, Wedergeboorte. Opnieuw, voor de derde keer, kwamen er mensen af op het idee van een meditatie.
Last but not least, de vierde workshop ‘De Naakte Waarheid’ trok ook weer publiek. Een aantal mensen durfden zich inderdaad , zelfs in deze verkorte versie, ’bloot te geven met hun kleren aan’. Best wel stoer en we danken voor het vertrouwen. De volledige workshop varieert van een halve tot een hele dag, afhankelijk van het aantal deelnemers.
Terugkijkend op april zijn we zeer tevreden over de respons die we mochten ontvangen over Het Meditatie Huis en haar aanbod. We danken de lieve mensen die zichzelf naar ons toe hebben gebracht.

Tot snel bij Het Meditatie Huis