Atelier

waar het gebeurt

Buiten je comfortzone treden om te groeien, dat is de hype van nu. Dat kan soms best wel wat oncomfortabel of zelfs eng zijn. Wij zijn van mening dat je juist je comfortzone van binnenuit kunt verruimen. Zo hoef je je zelf niet te forceren om te groeien. Hoe doe je dat? Tijdens onze workshops staat jouw persoonlijke ‘goal’ voorop en ons ‘goal’ is dat je naar huis gaat met een ruimere comfortzone.

Meditatie ontmoet creatie

Workshop bij PURSANG perceptie atelier in samenwerking met Atelier CHANGER.

Meer informatie

Ont-moetdagen

Een dag waarin je mediteert, oplaad-oefeningen doet en helemaal met jezelf bezig bent.

Meer informatie

Levens line-up

We komen allemaal uit ons eigen systeem, ons eigen gezin van herkomst, dat maakt ons uniek.

Meer informatie

De naakte waarheid

Hoe zie je jezelf? De meeste vrouwen onder ons hebben daar wel een duidelijk beeld over.

Meer informatie
Image

Meditatie ontmoet creatie

Workshop bij PURSANG perceptie atelier in samenwerking met Atelier CHANGER. In de ochtend uit je hoofd in je lijf. In de middag uit je hoofd in je handen. Eerst mediteren en je verlangen visualiseren. Na een lunch geef je concreet vorm aan dat verlangen en creëer je dat in je eigen glazen cocon. Zo neem je een heel persoonlijk kunstwerkje mee naar huis.

De workshop is heel geschikt om samen met anderen aan deel te nemen. Je kunt natuurlijk ook alleen komen. Meld je snel aan want er kunnen maar maximaal 10 mensen meedoen per workshop.

Deze workshop is onderdeel van serie. In de maak zijn een meditatie/theaterworkshop en een meditatie/kaligrafie workshop.

Investering € 150,-Meld je aan


Ont-moetdagen

Als je gewoon even een dag voor jezelf wilt. Een dag waarin je mediteert, oplaad-oefeningen doet en helemaal met jezelf bezig bent. Kortom een dag om alles in je lijf weer in balans te brengen, een dag waarin je gewoon even niks moet. Wat gebeurt er op zo’n ont-moet dag? Wij zorgen natuurlijk voor lekker eten, koffie en thee met lokaal lekkers.

Dan vind je middels een ‘spannende’ oefening uit waar je energie (niet) zit, daarna laad je meditatief op. Na een activerende lunch verplaatsen we ons naar buiten om daar nog meer energie te halen via loop meditatie. Op deze dag ont-moet je jezelf en ontmoet je anderen. Nieuwsgierig, meer weten of aanmelden?

Investering € 150,-Meld je aan

Image

Image

Levens line-up

We komen allemaal uit ons eigen systeem, ons eigen gezin van herkomst, dat maakt ons uniek. Zo hebben we allemaal ons eigen verhaal. Ieder verhaal is voor een groot gedeelte ingekleurd door je familiaire achtergrond. De leefregels en ervaringen van je directe familie hebben je beïnvloed, zowel positief als negatief. Wat doen ze met ons, die vaak onzichtbare regels, ingeprent vanuit opvoeding (omdat het zo hoort)?

De vraag is, moeten we ons eigenlijk wel houden aan die regels waarvan de oorsprong vaak onduidelijk is? De onzichtbare regels werken meestal belemmerend en kunnen blokkades vormen. Je stagneert in je groei. Door deze blokkades op te stellen in een ‘line-up’ worden de zaken die zich in ons onderbewuste afspelen zichtbaar en duidelijk. Deze helderheid en inzichten geven je ruimte, waardoor je verder kunt.

Tijdens de workshop van een dagdeel zet je je eigen line-up neer en ontdek je hoe je het kunt gebruiken voor je eigen groei.

Investering € 75,-Meld je aan


De naakte waarheid

Hoe zie je jezelf? De meeste vrouwen onder ons hebben daar wel een duidelijk beeld over, zelfbewust, trots op wie we zijn, we weten wat we wel en wat we niet willen. Maar hoe kwetsbaar durf jij je op te stellen? Ontdek de kracht van kwetsbaarheid . Durf jij jezelf bloot te geven?

PS.: We houden onze kleren aan tijdens deze dag, dus wees niet bang dat je letterlijk in je blote kont staat

Investering € 75,-Meld je aan

Image

Pursang

puur zijn wie je bent

Perceptie

werken aan jezelf

Atelier

waar het gebeurt